Βγάζουμε το κόκκαλο από το μπούτι χωρίς να κόψουμε το κρέας στην μέση. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη εξωτερικά και εσωτερικά. Στο κέντρο του κρέατος απλώνουμε άνηθο, πιπέρι, χοντροτριμμένο κεφαλοτύρι, πιπεριά κομμένη φέτες και περιχύνουμε με 1 φλιτζανάκι λάδι . Τυλίγουμε σε ρολό, δένουμε σε τρία σημεία με σπάγκο (φυτικό) και το ακουμπάμε σε ταψί με 1 ποτήρι νερό και 1 φλιτζάνι λάδι. Σκεπάζουμε με καπάκι ή αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσει. Το ξεσκεπάζουμε και το αφήνουμε στους 200 βαθμούς να ροδίσει.
αρνίσια σουβλάκια
παϊδάκια λαδορίγανη
παϊδάκια στην σχάρα
πουγκιά αρνιού
σούπα αρνί
αρνίσια σουβλάκια
παϊδάκια λαδορίγανη
παϊδάκια στην σχάρα
πουγκιά αρνιού
σούπα αρνί
2 σχόλια:
Ωραία συνταγούλα για κυριακή μεσημέρι με παρεούλα
Αν προσθέσουμε πατάτες με δεντρολίβανο και κόκκινο κρασάκι γίνεται τέλειο.
Δημοσίευση σχολίου