Σε ένα σκεπασμένο τηγάνι , σε μέτρια φωτιά ή σε ένα ταψί με καπάκι στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά βάζουμε 1-2 τσιπούρες καθαρισμένες, πλυμένες και αλατισμένες. Προσθέτουμε, από κάτω και γύρω τους, κομμένα σε ροδέλες 1 καρότο, 1 ντομάτα, 1 πιπεριά, 1 κρεμμύδι και 1 λεμόνι, 1 κουταλιά μαϊντανό, 1 φύλλο δάφνης, 3 μπαχάρια, λίγο αλάτι στα λαχανικά, πιπέρι, 2 φλιτζανάκια του καφέ λάδι, 1 κουταλιά ξηρό άσπρο κρασί (αν έχουμε). Ξεσκεπάζουμε και αν χρειάζεται συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
ψάρια
ψάρια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου