Πανεύκολο!
Σε βαθιά, πλατιά κατσαρόλα βάζουμε 2 κουταλιές καλαμποκέλαιο (ή και ελαιόλαδο) και όταν αρχίσει να ζεσταίνεται ρίχνουμε 1 φλιτζανάκι καλαμπόκια. Σκεπάζουμε με καπάκι, όταν αρχίσουν να σκάνε σβήνουμε την φωτιά. Μετά από 1 λεπτό, βγάζουμε την κατσαρόλα από την εστία και αφού σταματήσουν να σκάνε ανοίγουμε το καπάκι. Αλατίζουμε.
Σε βαθιά, πλατιά κατσαρόλα βάζουμε 2 κουταλιές καλαμποκέλαιο (ή και ελαιόλαδο) και όταν αρχίσει να ζεσταίνεται ρίχνουμε 1 φλιτζανάκι καλαμπόκια. Σκεπάζουμε με καπάκι, όταν αρχίσουν να σκάνε σβήνουμε την φωτιά. Μετά από 1 λεπτό, βγάζουμε την κατσαρόλα από την εστία και αφού σταματήσουν να σκάνε ανοίγουμε το καπάκι. Αλατίζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου