Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΠΟΠ ΚΟΡΝ

Πανεύκολο!
Σε βαθιά, πλατιά κατσαρόλα βάζουμε 2 κουταλιές καλαμποκέλαιο (ή και ελαιόλαδο) και όταν αρχίσει να ζεσταίνεται  ρίχνουμε 1 φλιτζανάκι καλαμπόκια. Σκεπάζουμε με καπάκι, όταν αρχίσουν να σκάνε σβήνουμε την φωτιά. Μετά από 1 λεπτό, βγάζουμε την κατσαρόλα από την εστία και αφού σταματήσουν να σκάνε ανοίγουμε το καπάκι. Αλατίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Πλένουμε το κατσίκι, το βάζουμε στο ταψί, το χαράζουμε σε 4-5 μεριές και γεμίζουμε με μπόλικο αλατοπίπερο και από μια σκελίδα σκόρδο. Το π...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου