Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΜΠΟΜΠΟΤΟΠΙΤΑ (ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΠΙΤΑ) ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ


Βάζω σε ένα κατσαρολάκι 800 ml γάλα και 400γρ καλαμποκάλευρο και σε σιγανή φωτιά τα ανακατεύω μέχρι να γίνει ένας σφικτός χυλός. Αποσύρω από την φωτιά και προσθέτω 250γρ τριμμένη φέτα, 250γρ τριμμένο κασέρι ή γραβιέρα ή ανάμεικτα τυριά, 250γρ σπανάκι ζεματισμένο και σουρωμένο, λίγο ψιλοκομμένο άνηθο, 3 κρεμμυδάκια φρέσκα,  5 αυγά χτυπημένα, 1/2 φλιτζάνι λάδι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω όλα τα υλικά, απώλωνω το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και ψήνω στους 180β, στον αέρα για μια ώρα περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Πλένουμε το κατσίκι, το βάζουμε στο ταψί, το χαράζουμε σε 4-5 μεριές και γεμίζουμε με μπόλικο αλατοπίπερο και από μια σκελίδα σκόρδο. Το π...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου