Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

ΑΡΝΙΣΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

Κόβουμε αρνίσιο ψαχνό σε κύβους και το αλατοπιπερώνουμε.
Κόβουμε πιπεριά, κρεμμύδι και ντομάτα σε τετράγωνα κομμάτια. 
Παίρνουμε ένα καλαμάκι (από σουβλάκι), περνάμε πρώτα μια πιπεριά και μετά εναλλάξ λαχανικά με κρέας. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Τα βάζουμε στην σχάρα με ένα ταψί από κάτω. Ψήνουμε στο γκριλ στους 220 βαθμούς από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Τα βουτάμε σε πιάτο με λαδολέμονο.
Λαδολέμονο: Σε ένα μπολ βάζουμε λάδι, λεμόνι, πιπέρι, ρίγανη ή θυμάρι και τα αναδεύουμε ρυθμικά με το πιρούνι  για να πήξει. Αν δεν πήξει προσθέτουμε λάδι.
Ανακατεύονται και στο σέικερ του καφέ.
αρνί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου