Πλένω καλά την συκωταριά, την κόβω κομμάτια και τα βάζω μαζί με λάδι σε ένα τηγάνι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Προσθέτω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, χυμό λεμονιού, λίγο νερό και σιγοβράζω μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
συκωταριά
συκωταριά
Καλώς ήρθατε! Γρήγορα, φθηνά και απλά..... ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ!!
Αφού ξαρμυρίσουμε τον μπακαλιάρο κομμένο κομμάτια ( μούλιασμα για 24 ώρες τουλάχιστον σε νερό που το αλλάζω αρκετές φορές). Φτιάχνουμ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου