Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ

Πλένω καλά την συκωταριά, την κόβω κομμάτια και τα βάζω μαζί με λάδι σε ένα τηγάνι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Προσθέτω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, χυμό λεμονιού, λίγο νερό και σιγοβράζω μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.


συκωταριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (παστός) ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ

Αφού ξαρμυρίσουμε τον  μπακαλιάρο κομμένο κομμάτια   ( μούλιασμα  για 24 ώρες τουλάχιστον σε νερό που το αλλάζω αρκετές φορές).  Φτιάχνουμ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου