Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ



Τις σουρώνουμε από το λάδι τους, ψιλοκόβουμε μαϊντανό, σκόρδο και περιχύνουμε λάδι ( λεμόνι ή ξύδι προαιρετικά).
ψάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ Σε αυτήν την σελίδα θα παραθέσω μια σε...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου