ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε, τις σκουπίζουμε με χαρτί, τις κόβουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί ή πετσέτα και τις βάζουμε με προσοχή σε καυτό καλαμποκέλαιο, ίσα που θα τις σκεπάζει. Μόλις ψηθούν από την μια μεριά με μια τρυπητή κουτάλα τις ανακατεύουμε. Όταν πάρουν ένα χρυσό χρώμα είναι έτοιμες. Με την κουτάλα τις βγάζουμε από το λάδι τοποθετώντας τες σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί. Τις αλατίζουμε και τις γυρνάμε σε καθαρό πιάτο. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και ρίγανη, ακόμη και με τριμμένο κασέρι.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τηγάνι ή κατσαρόλα.
Στο λάδι δεν τις βάζουμε με τα χέρια μας αλλά με πιάτο.
πατάτες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ

ΓΛΥΚΟΠΑΤΆΤΕΣ ΒΡΑΣΤΕΣ

ΨΕΥΤΟΣΟΥΠΑ αστραπή