Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΤΥΡΙ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

Κόβουμε χονδρές φέτες κασέρι ή κεφαλογραβιέρας. Τις βουτάμε σε χτυπημένο αυγό, τις τινάζουμε και τις πασπαλίζουμε με αλεύρι. Τις τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές σε καυτό καλαμποκέλαιο. Σερβίρονται με λεμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

Ανακατεύω με το μίξερ χειρός 250 γρ μαλακωμένο βούτυρο με 300γρ ζάχαρη για 5 λεπτά. Προσθέτω ανακατεύοντας τους κρόκους 2 αυγών, 3 βανίλι...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου