Σε ένα μέτριο ταψί στρώνω τη βάση συμπιέζοντάς την με ένα κουτάλι, από πάνω βάζω τα φρούτα και στο τέλος απαλά απλώνω τον ζελέ.
Βάση: ανακατεύω 150γρ. τριμμένα (σκόνη) μπισκότα digestine ή απλά τετράγωνα με 100 γρ. λιωμένο φυτικό βούτυρο.Φρούτα:ανάμεικτα φρούτα κονσέρβας σουρωμένα.
Ζελέ: επιλέγω την γεύση που μου αρέσει και τον εκτελώ σύμφωνα με τις οδηγίες.
επιδόρπια(γρήγορα)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου