Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε 3 καρότα κομμένα κατά μήκος, 3 κολοκυθάκια (όχι χοντρά) σε χονδρές ροδέλες, 3 μικρά κρεμμυδάκια, 1 σκελίδα σκόρδο, σέλινο, 1 μικρή πατάτα και λίγο αλάτι. Τα σκεπάζουμε με νερό και σε μέτρια φωτιά, με κλειστή την κατσαρόλα, τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Τότε προσθέτουμε 1 φλιτζανάκι λάδι και 3 φιλέτα κοκκινόψαρου. Βράζουμε ακόμη για 10-15 λεπτά, δοκιμάζοντας για αλάτι και προσέχοντας το νερό, ώστε ίσα-ίσα να τα σκεπάζει. Ρίχνουμε 2 πρέζες πιπέρι. Σερβίρουμε με λεμόνι.
ψάρια
ψάρια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου