Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΣΥΚΩΤΙ τηγανητό


Κόβουμε το συκώτι σε κομμάτια, αφαιρούμε την εξωτερική πέτσα, το αλατίζουμε, το ραντίζουμε ελαφρά με ξίδι, το αλευρώνουμε και το τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο 5 λεπτά από την κάθε πλευρά. Το ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.

συκωταριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ Σε αυτήν την σελίδα θα παραθέσω μια σε...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου