Πλένω καλά την συκωταριά, την κόβω κομμάτια και τα βάζω μαζί με λάδι σε μια πλατιά κατσαρόλα να τσιγαριστεί καλά. Προσθέτω 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι. Σβήνω με 1 ποτήρι κρασί και σιγομαγειρεύω για 10 λεπτά.
συκωταριά
συκωταριά
Καλώς ήρθατε! Γρήγορα, φθηνά και απλά..... ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ!!
Πλένουμε το κατσίκι, το βάζουμε στο ταψί, το χαράζουμε σε 4-5 μεριές και γεμίζουμε με μπόλικο αλατοπίπερο και από μια σκελίδα σκόρδο. Το π...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου