Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ

Τσιγαρίζουμε τα παϊδάκια (αρνί ή κατσίκι) σε λάδι μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε νερό, λίγο αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να μαλακώσουν σε μέτρια φωτιά. Στύβουμε το νερό, σβήνουμε την φωτιά και ρίχνουμε ρίγανη και χυμό λεμονιού. Αφήνουμε το φαγητό στην ζεστή εστία να δέσουν τα υλικά.
αρνί
κατσίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΥΚΟ ώριμο (γλυκό του κουταλιού)

Βασικά υλικά: 1 κιλό ώριμα σύκα - 500 γραμ ζάχαρη - 2 βανίλιες - χυμός ενός λεμονιού - γαρύφαλλα   Τούτο το γλυκό είναι ευκολότερο και ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου