Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ

Τσιγαρίζουμε τα παϊδάκια (αρνί ή κατσίκι) σε λάδι μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε νερό, λίγο αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να μαλακώσουν σε μέτρια φωτιά. Στύβουμε το νερό, σβήνουμε την φωτιά και ρίχνουμε ρίγανη και χυμό λεμονιού. Αφήνουμε το φαγητό στην ζεστή εστία να δέσουν τα υλικά.
αρνί
κατσίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ Σε αυτήν την σελίδα θα παραθέσω μια σε...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου