Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΠΑΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ



Βράζω 1/2 κιλό πατζάρια σε αλατισμένο νερό και τα ψιλοκόβω. Τα βάζω σε ένα μπολ με 2-3 σκελίδες ψιλοτριμμένο σκόρδο, 200γρ γιαούρτι, 200γρ μαγιονέζα, πιπέρι,  1 κουταλιά ξίδι και 2 κουταλιές λάδι. Τα ανακατεύω με το σύρμα.
σαλάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (παστός) ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ

Αφού ξαρμυρίσουμε τον  μπακαλιάρο κομμένο κομμάτια   ( μούλιασμα  για 24 ώρες τουλάχιστον σε νερό που το αλλάζω αρκετές φορές).  Φτιάχνουμ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου