Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΣΥΚΩΤΙ ΨΗΤΟ

Κόβουμε το μοσχαρίσιο συκώτι λεπτές φέτες και αφαιρούμε την εξωτερική μεμβράνη. Το πλένουμε και το αλατίζουμε. Σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε το συκώτι και από τις δυο πλευρές για 5 με 10 λεπτά. Το διατηρούμε σκεπασμένο σε λαδολέμονο με ρίγανη.

συκωταριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΥΓΚΙΑ ΑΡΝΙΟΥ

  ελαιόλαδο, αρνί,  καρότο, αρακάς, αλάτι, πιπέρι, κεφαλοτύρι, φύλλα κρούστας Οι ποσότητες καθορίζονται από εμάς. Απλά αναφέρω την μέθοδ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου