Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΣΥΚΩΤΙ ΨΗΤΟ

Κόβουμε το μοσχαρίσιο συκώτι λεπτές φέτες και αφαιρούμε την εξωτερική μεμβράνη. Το πλένουμε και το αλατίζουμε. Σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε το συκώτι και από τις δυο πλευρές για 5 με 10 λεπτά. Το διατηρούμε σκεπασμένο σε λαδολέμονο με ρίγανη.

συκωταριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΥΚΟ ώριμο (γλυκό του κουταλιού)

Βασικά υλικά: 1 κιλό ώριμα σύκα - 500 γραμ ζάχαρη - 2 βανίλιες - χυμός ενός λεμονιού - γαρύφαλλα   Τούτο το γλυκό είναι ευκολότερο και ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου