Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Μπριζόλες χοιρινές - μοσχαρίσιες


εύκολα γίνονται στο φούρνο, αν τις πλύνετε, αλατοπιπερώσετε, τις βάλετε σε ένα ταψί με μισό ποτήρι νερό και 1-2 φλιτζανάκια λάδι για μια ώρα. 10 λεπτά πριν το τέλος τις περιχύνετε με λεμόνι. Αν σας αρέσει προσθέτετε από την αρχή αλατοπιπερωμένες πατάτες και ρίγανη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

stous posous vathmous?

Σπυριδούλα Πανδή είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Σπυριδούλα Πανδή είπε...

Στους 180 β αρχικά μέχρι να αρχίσει να βράζει το φαγητό. Κατόπιν στους 150-160 β και στην μισή ώρα γυρνάμε τις μπριζόλες από την άλλη πλευρά. Να ελέγχεις το νερό. Καλύτερα να ξαναπροσθέσεις. Αν έχεις βάλει πολύ περισσότερο από όσο χρειάζεσαι, ψήσε με ανοικτό τον φούρνο στους 180 περίπου βαθμούς για 5-10 λεπτά στο τέλος.

ΣΥΚΟ ώριμο (γλυκό του κουταλιού)

Βασικά υλικά: 1 κιλό ώριμα σύκα - 500 γραμ ζάχαρη - 2 βανίλιες - χυμός ενός λεμονιού - γαρύφαλλα   Τούτο το γλυκό είναι ευκολότερο και ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου