Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑΚΙΑ

Πολύ εύκολα.
Μικρά λουκάνικα-φύλλο σφολιάτας
Κόβουμε την σφολιάτα σε λωρίδες πλάτους 1 εκατοστό λιγότερο από το μήκος των λουκάνικων. Τυλίγουμε το λουκάνικο αφήνοντας τις άκρες του ελεύθερες. Κόβουμε την σφολιάτα μόλις διπλώσει και πιέζουμε την ένωση με τα δάκτυλα ή πιρούνι για να κλείσει. Ψήνουμε στους 180β.
επιπλέον λουκάνικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΥΚΟ ώριμο (γλυκό του κουταλιού)

Βασικά υλικά: 1 κιλό ώριμα σύκα - 500 γραμ ζάχαρη - 2 βανίλιες - χυμός ενός λεμονιού - γαρύφαλλα   Τούτο το γλυκό είναι ευκολότερο και ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου