Μπιφτέκι: Σε ένα μπολ βάζουμε 300γρ μοσχαρίσιο κιμά, 100γρ χοιρινό κιμά, 1 αυγό, 1 μικρό κρεμμύδι και 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένα στο multi, 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι.Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε 2-3 στρογγυλά μπιφτέκια. Τα ψήνουμε στο γκριλ πάνω σε σχάρα με ένα ταψί από κάτω για 10 λεπτά την κάθε πλευρά. Στο τελείωμα βάζουμε από πάνω μια φέτα τυρί του τοστ να λιώσει.
Στρογγυλό ψωμάκι: Τα κόβουμε στην μέση οριζόντια και τα ψήνουμε ελαφρά στην τοστιέρα ή στην σχάρα με τα μπιφτέκια.
Επιπλέον: ροδέλες κρεμμυδιού και ντομάτας, φύλλο πράσινης σαλάτας, μουστάρδα ή κέτσαπ, μπέικον ψημένο στο γκριλ μαζί με τα μπιφτέκια, τηγανιτό αυγό.
Η συναρμολόγηση και η επιλογή γίνεται κατά βούληση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου