Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

Υλικά
αυγά
1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
1 ποτήρι του νερού αλεύρι ανακατεμένο με 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Χτυπώ τα ασπράδια μια σφικτή μαρέγκα και με τη σειρά προσθέτω χτυπώντας τους κρόκους, την ζάχαρη, τη βανίλια, το αλεύρι.
 Σε μέτριο ταψί απλώνω λαδόκολλα, απλώνω το παντεσπάνι και ψήνω στους 160-170 βαθμούς για 30λ περίπου. Είναι έτοιμο όταν το χαράξω σε ένα σημείο με ένα μαχαίρι και βγει καθαρό. Το βγάζω από το ταψί και το αφήνω μαζί με την λαδόκολλα σε σχάρα να κρυώσει. Αφαιρώ το χαρτί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ Σε αυτήν την σελίδα θα παραθέσω μια σε...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου