Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΠΕΪΚΟΝ


Αν επιλέξουμε κατεψυγμένες και καθαρισμένες (μεγάλες), απλώς τις πλένουμε, τις αφήνουμε 10 λεπτά να στεγνώσουν τις τυλίγουμε με μισή φέτα μπέικον και τις τηγανίζουμε σε ελάχιστο λάδι και από τις δυο πλευρές.
Αν είναι φρέσκες τις πλένουμε, τις βράζουμε για 2 λεπτά σε νερό που ίσα τις σκεπάζει, τις καθαρίζουμε, τις τυλίγουμε με...κλπ.
Στην περίπτωση αυτή σουρώνουμε το ζωμό, συμπληρώνουμε με νερό δυο φλυτζάνια, 1 κουταλάκι λάδι, αλάτι, πιπέρι και ένα φλυτζάνι ρύζι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λ. μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.
ψάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ Σε αυτήν την σελίδα θα παραθέσω μια σε...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου