Σε ένα λαδωμένο ταψί στρώνουμε 5-6 φύλλα κρούστας, το ένα πάνω στο άλλο, λαδωμένα από την πάνω πλευρά. Απλώνουμε την γέμιση και στρώνουμε τα υπόλοιπα 6-7 φύλλα, ομοίως λαδωμένα. Χαράζουμε την πίτα, την ραντίζουμε ελαφρά με ελάχιστο νερό και την ψήνουμε στους 180-200β για 35-45 λεπτά.
Γέμιση: Ανακατεύουμε 4 αυγά, 1 φλιτζάνι γάλα με μια κουταλιά κορν φλάουρ ή αλεύρι, 300-400γρ περίπου τριμμένη φέτα με μυζήθρα(μπορούμε και λιγότερο), 1/2 φλιτζανάκι λάδι και πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου