ΡΥΖΙ: Σε βαθιά κατσαρόλα βράζουμε αλατισμένο νερό. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα και το βράζουμε για 20λ. Το σουρώνουμε, το ξαναβάζουμε στην ζεστή κατσαρόλα και το ανακατεύουμε με 2 κουταλιές λάδι.
ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ: Ξεπλένουμε σε σουρωτήρι 250γρ. κατεψυγμένο καλαμπόκι και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 3-4λ σε ελαφρά αλατισμένο νερό, που βράζει. Το σουρώνουμε καλά και το απλώνουμε πάνω από το ρύζι.
4 μερίδες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου