Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ με καλαμπόκι και ρύζι

Κόβουμε ένα στήθος κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και τα σοτάρουμε με λίγο λάδι σε ρηχή κατσαρόλα. Προσθέτουμε μισή πιπεριά κομμένη λεπτές φέτες, συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με 1 φλιτζανάκι κρασί ή νερό. Συμπληρώνουμε με μισό ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10-15λ μέχρι να απορροφηθεί το νερό. Αποσύρουμε την φωτιά, προσθέτουμε λίγη τριμμένη φέτα, από πάνω μια πρέζα ρίγανη και αφήνουμε 5λ σκεπασμένη την κατσαρόλα μέχρι να σερβίρουμε το ζεστό ρύζι με καλαμπόκι.
κοτόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΥΚΟ ώριμο (γλυκό του κουταλιού)

Βασικά υλικά: 1 κιλό ώριμα σύκα - 500 γραμ ζάχαρη - 2 βανίλιες - χυμός ενός λεμονιού - γαρύφαλλα   Τούτο το γλυκό είναι ευκολότερο και ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου