Κόβουμε ένα στήθος κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και τα σοτάρουμε με λίγο λάδι σε ρηχή κατσαρόλα. Προσθέτουμε μισή πιπεριά κομμένη λεπτές φέτες, συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με 1 φλιτζανάκι κρασί ή νερό. Συμπληρώνουμε με μισό ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10-15λ μέχρι να απορροφηθεί το νερό. Αποσύρουμε την φωτιά, προσθέτουμε λίγη τριμμένη φέτα, από πάνω μια πρέζα ρίγανη και αφήνουμε 5λ σκεπασμένη την κατσαρόλα μέχρι να σερβίρουμε το ζεστό ρύζι με καλαμπόκι.
κοτόπουλο
κοτόπουλο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου