Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

Πλένω, καθαρίζω, περνώ με χυμό λεμονιού και κόβω σε μικρά κομμάτια φρέσκα μανιτάρια. Τα ζεσταίνω σε μέτρια φωτιά σε αντικολλητικό τηγάνι για 10 λεπτά ανακατεύοντάς τα ελαφρά. Σβήνω την φωτιά, τα αλατοπιπερώνω, τους ρίχνω λεμόνι, λάδι και τα ανακατεύω. Τα σκεπάζω και τα αφήνω στη ζέστη για 15-20 λεπτά. Τα σερβίρω με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΥΚΟ ώριμο (γλυκό του κουταλιού)

Βασικά υλικά: 1 κιλό ώριμα σύκα - 500 γραμ ζάχαρη - 2 βανίλιες - χυμός ενός λεμονιού - γαρύφαλλα   Τούτο το γλυκό είναι ευκολότερο και ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου