Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΤΟΣ ΠΛΑΚΙ (γρήγορος)

Πλένω, αλατίζω και αφήνω να ξεπαγώσει έναν κατεψυγμένο μπακαλιάρο. Τον κόβω σε δυο κομμάτια αν χρειάζεται. Σε ρηχή κατσαρόλα ψιλοκόβω 3-4 σκελίδες σκόρδο και ένα καρότο. Βάζω τον μπακαλιάρο, πιπέρι, 3-4 κουταλιές λάδι, σκεπάζω με νερό και βράζω σε μέτρια φωτιά 15 λεπτά περίπου. Στο ενδιάμεσο ελέγχω για αλάτι και στο τέλος περιχύνω με χυμό λεμονιού.
ψάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΝΙΤΑ ΛΕΜΟΝΙ

Βασικά υλικά: 1 δόση χλιαρό νερό-1 δόση ζάχαρη-2 δόσεις χυμό λεμονιού-ξύσμα από λεμόνι (1ή 2) Σ' ένα κατσαρολάκι βάζω 1 κούπα χλιαρ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου