Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ

Φτιάχνουμε το παντεσπάνι και κρύο το τοποθετούμε σε πιατέλα. Το σιροπιάζουμε με ζεστό σιρόπι. Αφού κρυώσει το γαρνίρουμε με σαντιγί. Διακοσμούμε με φρουί γλασέ ψιλοκομμένα.
Σιρόπι:
2 μεγάλα ποτήρια νερό
2 μεγάλα ποτήρια ζάχαρη
1 βανίλια
χυμός ενός λεμονιού
Βράζουν για 5λ.
Σαντιγύ:
Χτυπώ στην μεγάλη ταχύτητα του μίξερ ένα πακέτο κρύα φυτική σαντιγύ μέχρι να γίνει σφικτή κρέμα.
Την αφήνω στο ψυγείο μια ώρα πριν την χρησιμοποιήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ Σε αυτήν την σελίδα θα παραθέσω μια σε...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου