Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ή ΚΕΦΑΛΟΣ ΠΛΑΚΙ

Βράζουμε σε ελαφρώς αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν, 1 καρότο κομμένο ροδέλες, 1 πατάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, 1 ολόκληρο κρεμμύδι και 1 κλωνάρι σέλινο. Φροντίζουμε το νερό να σκεπάζει πάντα τα υλικά μας. Προσθέτουμε το ψάρι κομμένο σε δυο κομμάτια, αλάτι, πιπέρι, λίγο λάδι και σιγοβράζουμε για 10-15λ, να βράσει το ψάρι και να χυλώσει το φαγητό. Αφήνουμε όσο ζωμό θέλουμε και περιχύνουμε με τον χυμό ενός λεμονιού.
ψάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΥΓΚΙΑ ΑΡΝΙΟΥ

  ελαιόλαδο, αρνί,  καρότο, αρακάς, αλάτι, πιπέρι, κεφαλοτύρι, φύλλα κρούστας Οι ποσότητες καθορίζονται από εμάς. Απλά αναφέρω την μέθοδ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου