Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

Πλένω, καθαρίζω, περνώ με χυμό λεμονιού και κόβω σε μικρά κομμάτια φρέσκα μανιτάρια. Τα ζεσταίνω σε μέτρια φωτιά σε αντικολλητικό τηγάνι για 10 λεπτά ανακατεύοντάς τα ελαφρά. Σβήνω την φωτιά, τα αλατοπιπερώνω, τους ρίχνω λεμόνι, λάδι και τα ανακατεύω. Τα σκεπάζω και τα αφήνω στη ζέστη για 15-20 λεπτά. Τα σερβίρω με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΠΑΜΠΑΣ

Παντεσπάνι: 6 αυγά 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1 ποτήρι του νερού αλεύρι ανακατεμένο με 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια Χτυ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου