Κόβουμε σε μικρά κομμάτια μπαγιάτικο ψωμί, το ραντίζουμε με λίγο λάδι, τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200β να ροδίσουν.
ψωμί
Καλώς ήρθατε! Γρήγορα, φθηνά και απλά..... ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ!!

Σε βαθιά, πλατιά κατσαρόλα βάζουμε 2 κουταλιές καλαμποκέλαιο (ή και ελαιόλαδο) και όταν αρχίσει να ζεσταίνεται ρίχνουμε 1 φλιτζανάκι καλαμπόκια. Σκεπάζουμε με καπάκι, όταν αρχίσουν να σκάνε σβήνουμε την φωτιά. Μετά από 1 λεπτό, βγάζουμε την κατσαρόλα από την εστία και αφού σταματήσουν να σκάνε ανοίγουμε το καπάκι. Αλατίζουμε.
Κόβουμε τα άνθη από τα κολοκύθια μαζί με λίγο κολοκύθι (1 εκατοστό), τα πλένουμε απαλά, τα γεμίζουμε με 1-3 κουταλάκια γέμιση (ανάλογα με το μέγεθος του άνθους), τα βάζουμε σε μια ρηχή κατσαρόλα το ένα δίπλα στο άλλο, χωρίς κενά, όρθια να ακουμπάνε στη βάση από το κολοκύθι. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι, τα ραντίζουμε με λάδι και προσθέτουμε νερό μέχρι την μέση. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 20-30 λεπτά. 5 λεπτά πριν το τέλος προσθέτουμε ζεματισμένο καλαμπόκι.
Κόβουμε τις ντομάτες σε στρογγυλές φέτες. Τις πασπαλίζουμε με αλεύρι αλάτι και πιπέρι. Τις βουτάμε σε χτυπημένο αυγό και σε τριμμένη φρυγανιά. Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δυο πλευρές.
Καθαρίζω τις τσιπούρες από τα λέπια, τα βράγχια και το περιεχόμενο της κοιλιάς. Τις πλένω ,τις σουρώνω. Πασπαλίζω το άνοιγμα της κοιλιάς με αλάτι, πιπέρι και γεμίζω με μαϊντανό και σκόρδο. Πασπαλίζω το υπόλοιπο σώμα με αλάτι. Αφήνω 15 λεπτά τουλάχιστον να απορροφηθεί το αλάτι. Τις βάζω σε σχάρα με ένα ταψί από κάτω και ψήνω στο γκριλ ροδοκοκκινίζοντάς τες και από τις δυο πλευρές. Τις περιχύνω με λαδολέμονο.
Πλένουμε και αφήνουμε 3-4 φέτες ψάρι να ξεπαγώσει και να σουρώσει. Το αλατίζουμε, το ραντίζουμε με μισό λεμόνι και το αφήνουμε στο σουρωτήρι στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τα υλικά στην κατσαρόλα. Κόβουμε ροδέλες 1 κρεμμύδι και 2 ντομάτες και τις σοτάρουμε με 1 φλιτζανάκι λάδι για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε 2 φλιτζανάκια νερό, το ψάρι και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά.
Κρέμα: Χτυπώ 250-300γρ τυρί κρέμα μέχρι να αφρατέψει. Χτυπώ 200γρ περίπου κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί. Λιώνω (σε μπεν-μαρί) 200γρ σοκολάτα. Τα αναμιγνύω προσθέτοντας 1 γιαούρτι (200γρ) στραγγιστό, νιφάδες σοκολάτας και 3 κουταλιές ζάχαρη. Το βάζω στο ψυγείο 2-3 ώρες να παγώσει.
Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε 3 καρότα κομμένα κατά μήκος, 3 κολοκυθάκια (όχι χοντρά) σε χονδρές ροδέλες, 3 μικρά κρεμμυδάκια, 1 σκελίδα σκόρδο, σέλινο, 1 μικρή πατάτα και λίγο αλάτι. Τα σκεπάζουμε με νερό και σε μέτρια φωτιά, με κλειστή την κατσαρόλα, τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Τότε προσθέτουμε 1 φλιτζανάκι λάδι και 3 φιλέτα κοκκινόψαρου. Βράζουμε ακόμη για 10-15 λεπτά, δοκιμάζοντας για αλάτι και προσέχοντας το νερό, ώστε ίσα-ίσα να τα σκεπάζει. Ρίχνουμε 2 πρέζες πιπέρι. Σερβίρουμε με λεμόνι.
Είναι ένα γρήγορο εκμέκ, που συνήθως το φτιάχνω το Πάσχα από τα τσουρέκια που περισσεύουν. Χωρίς αναλογίες.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ Σε αυτήν την σελίδα θα παραθέσω μια σε...