- Σε μια κατσαρόλα βάζω : 250γρ μαργαρίνη soft, 1 μεγάλο (410γρ) γάλα εβαπορέ, 380 γρ μαύρη κουβερτούρα,6-7 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
- Σε ένα δοχείο διαλύω : 7 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ και 1/4 κουταλάκι γλυκού κανέλα σε 400 γρ νερό.
- Σε βαθύ πιάτο σπάω σε 2-3 κομμάτια 2 πακέτα περίπου μπισκότα (σοκολάτας ή κακάου) γεμιστά με βανίλια (25-30).
- Φυτική σαντιγί (4) : Την αγοράζω σε χάρτινη ή μεταλλική συσκευασία, άγλυκη, και την χτυπώ με μια βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες.

Δοκιμάστε την τούρτα ελαφρά παγωμένη.
από την Σπυριδούλα