Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

Μια πολύ γρήγορη και εύκολη συνταγή για ζουμερό στήθος από κοτόπουλο.
Κόβουμε δύο στήθη σε δύο λεπτότερες φέτες, αφού έχουμε αφαιρέσει την πέτσα.Τα κόκαλα δεν μας πειράζουν. Βάζουμε το κοτόπουλο σε μια ρηχή κατσαρόλα με 3 φλυτζανάκια νερό, 1/2 φλ λάδι, 2-3 κουταλάκια δεντρολίβανο, 4 σκελίδες σκόρδο,  δυο πρέζες αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα γυρνώντας τό δυο-τρεις φορές. Όποτε χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό και στο τέλος χυμό μισού λεμονιού. Αν θέλουμε περισσότερο λάδι προσθέτουμε στο τέλος. Συνοδεύουμε με ρύζι σουρωτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΠΑΜΠΑΣ

Παντεσπάνι: 6 αυγά 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1 ποτήρι του νερού αλεύρι ανακατεμένο με 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια Χτυ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου