Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ με ντομάτα


Βγάζουμε τα φύλλα κόβουμε σε κομμάτια και πλένουμε ένα μέτριο κουνουπίδι. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι ώστε να καλύψει τον πάτο και σοτάρουμε  το κουνουπίδι με ένα μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδιΣβήνουμε με μια κονσέρβα χυμό ντομάταςπροσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, δάφνη, μπαχάρι και μοσχοκάρυδοΒράζει σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει.Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο κάθε φορά νερό.
Με τον ίδιο τρόπο μαγειρεύονται και οι πατάτες γιαχνί.
επιπλέον λαχανικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ Σε αυτήν την σελίδα θα παραθέσω μια σε...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου