Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ με ντομάτα


Βγάζουμε τα φύλλα κόβουμε σε κομμάτια και πλένουμε ένα μέτριο κουνουπίδι. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι ώστε να καλύψει τον πάτο και σοτάρουμε  το κουνουπίδι με ένα μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδιΣβήνουμε με μια κονσέρβα χυμό ντομάταςπροσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, δάφνη, μπαχάρι και μοσχοκάρυδοΒράζει σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει.Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο κάθε φορά νερό.
Με τον ίδιο τρόπο μαγειρεύονται και οι πατάτες γιαχνί.
επιπλέον λαχανικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Πλένουμε το κατσίκι, το βάζουμε στο ταψί, το χαράζουμε σε 4-5 μεριές και γεμίζουμε με μπόλικο αλατοπίπερο και από μια σκελίδα σκόρδο. Το π...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου