Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Σούπα των Χριστουγέννων για ανήμερα τα Χριστούγεννα το μεσημέρι


Μαγειρεύεται όπως η αυγοκομμένη κρεατόσουπα με υλικά 1-2 μερίδες μοσχάρι και τις φτερούγες, τον λαιμό και τα πόδια της γαλοπούλας.
Τα κρέατα και τα λαχανικά σουρώνονται, τοποθετούνται σε διαφορετικές πιατέλες, πασπαλίζονται με αλάτι χονδρό και πιπέρι. Σκεπάζονται για να διατηρηθούν  ζεστά και μαλακά. Στον ζωμό βράζουμε ρύζι και αυγοκόβουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Πλένουμε το κατσίκι, το βάζουμε στο ταψί, το χαράζουμε σε 4-5 μεριές και γεμίζουμε με μπόλικο αλατοπίπερο και από μια σκελίδα σκόρδο. Το π...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου