Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ

Ένα ωραίο ψάρι, αλλά επικίνδυνο, μόνο ψαράς θα πρέπει να σας το καθαρίσει, είναι ο σκορπιός, που γίνεται και ψαρόσουπα, αλλά και μπουρδέτο: σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε ελαφρά, ένα ψιλοκομμένο (στο multi) κρεμμύδι και 2 κουταλιές ντομάτα πελτέ, σε 2 φλιτζανάκια λάδι.  Το σβήνουμε με 1/2 ποτηράκι ξηρό άσπρο κρασί (αν έχουμε), προσθέτουμε 1 1/2 κούπα νερό, 1 φύλλο δάφνης, 1\3 κουταλάκι αλάτι, 1/3 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι, 5-6 φύλλα μαϊντανό. Σιγοβράζει για 15-20 λεπτά περίπου. 
ψάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΥΓΚΙΑ ΑΡΝΙΟΥ

  ελαιόλαδο, αρνί,  καρότο, αρακάς, αλάτι, πιπέρι, κεφαλοτύρι, φύλλα κρούστας Οι ποσότητες καθορίζονται από εμάς. Απλά αναφέρω την μέθοδ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου