Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΡΙΔΕΣ λαδολέμονο με ΡΥΖΙ

Βράζουμε τις γαρίδες σε νερό ίσα να τις σκεπάζει, τις σουρώνουμε, τις καθαρίζουμε(αν χρειάζεται) και τις σερβίρουμε με πιπέρι και λαδολέμονο.
Συμπληρώνουμε στο ζωμό νερό μέχρι 3 φλιτζάνια, 2 κουταλιές λάδι, λίγο αλάτι και βράζουμε για 20λ 1φλ ρύζι να μαλακώσει και να απορροφηθεί το νερό.
Γαρίδες ακαθάριστες βράζουν για 15λ, καθαρισμένες για 10λ.
επιπλέον: νηστίσιμα
ψάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΥΚΟ ώριμο (γλυκό του κουταλιού)

Βασικά υλικά: 1 κιλό ώριμα σύκα - 500 γραμ ζάχαρη - 2 βανίλιες - χυμός ενός λεμονιού - γαρύφαλλα   Τούτο το γλυκό είναι ευκολότερο και ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου