Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ

Υλικά: 3 αυγά, 1 ποτήρι νερού ηλιέλαιο, 2 ποτ. νερού ζάχαρη, 2 κουταλάκια σόδα, 2 κουταλάκια κανέλα, 3 κουταλιές μέλι, όσο πάρει αλεύρι(600-700γρ.).
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Η ζύμη πρέπει να γίνει μέτρια (ούτε πολύ σφικτή, ούτε πολύ μαλακή). Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα, σε απόσταση μεταξύ τους γιατί φουσκώνουν. Ψήνουμε στους 150β στον αέρα, 10-15λ ανάλογα με το μέγεθος από τα μπαλάκια. Φουσκώνουν και ψήνονται πολύ γρήγορα. Τα κολλάμε ανά δυο με μαρμελάδα της αρεσκείας μας. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
... τα δοκίμασα, ήταν καταπληκτικά! ... από την Σοφία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (παστός) ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ

Αφού ξαρμυρίσουμε τον  μπακαλιάρο κομμένο κομμάτια   ( μούλιασμα  για 24 ώρες τουλάχιστον σε νερό που το αλλάζω αρκετές φορές).  Φτιάχνουμ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου