Πλένω καλά την συκωταριά, την κόβω κομμάτια και τα βάζω μαζί με λάδι σε μια πλατιά κατσαρόλα να τσιγαριστεί καλά. Προσθέτω 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι. Σβήνω με 1 ποτήρι κρασί και σιγομαγειρεύω για 10 λεπτά.
συκωταριά
συκωταριά
Καλώς ήρθατε! Γρήγορα, φθηνά και απλά..... ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ!!
Το γλυκό το φτιάχνω τον Δεκέμβρη, γιατί τότε τα πορτοκάλια έχουν χάσει την έντονη σπιρτάδα τους (για 1 κιλό καθαρό βάρος). Πορτοκά...