Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΣΑΛΤΣΑ αστραπή

Σε ένα τηγανάκι βάζουμε 3-4 κουταλιές λάδι, 1 κύβο λαχανικών ή κρέατος και μια κουταλιά ντομάτα πελτέ. Τα λιώνουμε σε σιγανή φωτιά και τα σβήνουμε με 2 φλιτζανάκια νερό ή κρασί (αν έχουμε).

φοιτητικά
σάλτσες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ Σε αυτήν την σελίδα θα παραθέσω μια σε...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου