Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Πως καθαρίζω τα βάζα μαρμελάδας


  1. Τα σαπουνίζω, τα στεγνώνω και ανοικτά με τα μεταλλικά τους καπάκια ξεχωριστά, τα βάζω στον φούρνο για 20 λεπτά στους 70-80 βαθμούς. Χρησιμοποιούνται χλιαρά.
  2. Χρησιμοποιώντας ένα καθαρό σφουγγάρι τα σαπουνίζω, τα ξεπλένω, τα περιχύνω με καυτό νερό και τα στεγνώνω με σιδερωμένη πετσέτα.
γλυκά του κουταλιού

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    ΣΥΚΟ ώριμο (γλυκό του κουταλιού)

    Βασικά υλικά: 1 κιλό ώριμα σύκα - 500 γραμ ζάχαρη - 2 βανίλιες - χυμός ενός λεμονιού - γαρύφαλλα   Τούτο το γλυκό είναι ευκολότερο και ...

    Τι μαγείρεψα σήμερα

    Ετικέτες

    Αρχειοθήκη ιστολογίου