Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΚΑΝΤΑΪΦΙ ΜΕ ΦΕΤΑ

Απλό, γρήγορο με δύο υλικά.
Τυλίγουμε σε ρολό, με λωρίδες κανταΐφι, λεπτά μπαστουνάκια φέτας πασπαλισμένα με πάπρικα ή κόκκινο πιπέρι, τα βάζουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα, τα λαδώνουμε και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει όλο το φύλλο.

πίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ Σε αυτήν την σελίδα θα παραθέσω μια σε...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου