Υλικά:
- 350 ml κρύο γάλα ( τόσο γράφει το φακελάκι του άνθους αραβοσίτου)
- ένα φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση καραμέλα
- μία φυτική σαντιγύ σε κονσέρβα (250 γραμμάρια)
- ένα ζαχαρούχο γάλα 400 γραμ. περίπου
- ένα παστέλι με φυστίκι τριμμένο στο multi ή απλά κοπανισμένο
Χρησιμοποιήστε ένα σκεύος μεταλλικό ή πλαστικό που θα φτιάξετε το παγωτό και θα το τοποθετήσετε στο ψυγείο να παγώσει.
Με το μίξερ χειρός χτυπώ το γάλα με το άνθος αραβοσίτου μέχρι να πήξει. Προσθέτω τη σαντιγύ και το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζω την ανάδευση ( μεγάλη ταχύτητα) για 5 λεπτά. Προσθέτω το φυστίκι, ανακατεύω και το βάζω στην κατάψυξη.
Το έφτιαξα μέσα σε 10 λεπτά και κόστισε μόνο 6 ευρώ.
Ευχαριστώ τη Σοφία για τη συνταγή.
παγωτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου