Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

ΧΟΙΡΙΝΟΜΠΟΥΚΙΕΣ με ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

Κόβουμε το χοιρινό σε μικρά κομμάτια και το τσιγαρίζουμε σε λάδι. Σβήνουμε με ουίσκι και προσθέτουμε λιαστές ντομάτες, δενδρολίβανο, πιπέρι και λίγο νερό. Σιγοβράζουμε να μαλακώσει το κρέας και να απορροφηθούν τα υγρά. Σβήνουμε την φωτιά και το πασπαλίζουμε με κομμάτια τυριών (φέτα, κασέρι, κεφαλοτύρι...). Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε 5-10 λεπτά να λιώσει το τυρί. Ταιριάζει και με μοσχάρι και με κοτόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ Σε αυτήν την σελίδα θα παραθέσω μια σε...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου