Ανακατεύουμε τα υλικά στις ποσότητες που έχουμε και τα τοποθετούμε σε ένα λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά τους. Παραθέτοντας τα υλικά θα αναφέρω ενδεικτικά κάποιες ποσότητες, οι οποίες δεν είναι καθοριστικές:
- 1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα στον χονδρό τρίφτη, ελαφρά αλατισμένα και τοποθετημένα για μισή ώρα τουλάχιστον σε σουρωτήρι να σουρώσουν τα υγρά τους. Αν χρειάζεται τα στίβουμε και με το χέρι.
- 300 γραμμάρια τριμμένο κίτρινο τυρί
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 αυγό χτυπημένο με το πιρούνι
- 1/4 κουταλάκι πιπέρι και αλάτι αν χρειάζεται
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου