Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΑΛΜΥΡΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ

Παίρνουμε ένα φύλλο σφολιάτας. Αλείφουμε την μια επιφάνειά του με ντομάτα, πασπαλίζουμε με τυρί τριμμένο και τυλίγουμε ρολό. Καθώς τυλίγουμε την καθαρή πλευρά, αλείφουμε με ελάχιστο λάδι. Σχηματίζουμε έναν μακρύ κορμό, τον οποίον κόβουμε σε ροδέλες. Καλύπτουμε ένα ταψί με λαδόκολλα, τοποθετούμε τις ροδέλες και ψήνουμε στους 180β να ροδίσουν.
ντομάτα: κέτσαπ ή ελαφρώς αραιωμένη ντομάτα πελτέ ή συμπυκνωμένος πολτός, ό,τι έχουμε.
Αν μας αρέσει και έχουμε πασπαλίζουμε την κάθε ροδέλα με σουσάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΥΓΚΙΑ ΑΡΝΙΟΥ

  ελαιόλαδο, αρνί,  καρότο, αρακάς, αλάτι, πιπέρι, κεφαλοτύρι, φύλλα κρούστας Οι ποσότητες καθορίζονται από εμάς. Απλά αναφέρω την μέθοδ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου