8
Τις κόβουμε λεπτά μπαστουνάκια ή λεπτές φέτες, τις αλατίζουμε και τις στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί, την μία δίπλα στην άλλη. Ψήνονται στους 170-180 β πάνω-κάτω ή στον αέρα, αν έχουμε.
Μ,,,δώδεκα κινήσεις...
Καλώς ήρθατε! Γρήγορα, φθηνά και απλά..... ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ!!
Αφού ξαρμυρίσουμε τον μπακαλιάρο κομμένο κομμάτια ( μούλιασμα για 24 ώρες τουλάχιστον σε νερό που το αλλάζω αρκετές φορές). Φτιάχνουμ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου