Η τρίτη συνταγή αναφέρεται σε μια άσπρη σάλτσα μανιταριών, που συνοδεύει το χθεσινό ρύζι και είναι έτοιμη σε 5-10 λεπτά.
- 1 κονσέρβα κομμένα και σουρωμένα μανιτάρια
- 250 γρ μπέικον κομμένο μικρά κομμάτια
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ (400 γρ)
- αλεύρι, αλάτι, πιπέρι
Σε μια ρηχή κατσαρόλα σωτάρω σε μέτρια φωτιά τα μανιτάρια με το μπέικον. Προσθέτω το γάλα με το αλάτι, ανακατεύω και ρίχνω σιγά σιγά λίγο αλεύρι μέχρι να πήξει όσο εμείς θέλουμε. Πασπαλίζω με πιπέρι.
σάλτσες
σάλτσες
1 σχόλιο:
μου αρεσε πολυ και θα την φτιαξω οταν βρω χρονο
Δημοσίευση σχολίου