Σε ένα μπολ βάζουμε λίγες κατεψυγμένες μπάμιες (κατά προτίμηση μικρές). Από πάνω ρίχνουμε αλάτι και αλεύρι. Τις ανακατεύουμε, τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να φύγει το πολύ αλεύρι. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λάδι (ό,τι έχουμε) και ελαφρά τις τηγανίζουμε. Τις αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα και ή τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί να απομακρυνθεί το λάδι ή τις βάζουμε στο πιάτο και τις ραντίζουμε με λίγο ξύδι. Τις ταιριάζω με βραστές πατάτες.
λαχανικά
λαχανικά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου