ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (παστός) ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ

Αφού ξαρμυρίσουμε τον μπακαλιάρο ( μούλιασμα  για 24 ώρες τουλάχιστον σε νερό που το αλλάζω αρκετές φορές).

 Φτιάχνουμε έναν πηχτό  χυλό από αλεύρι, αυγό και νερό. Βουτάμε και από τις δυο πλευρές τα κομμάτια και τηγανίζουμε σε καυτό καλαμποκέλαιο. Αν μας περισσέψει χυλός τον κάνουμε τηγανίτα              ή
Φτιάχνουμε ένα μείγμα από ίσες ποσότητες αλεύρι, ψιλό σιμιγδάλι και καλαμποκάλευρο. Πασπαλίζουμε τον μπακαλιάρο, τον τινάζουμε και τηγανίζουμε σε σησαμέλαιο ή καλαμποκέλαιο. 
ψάρια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ

ΓΛΥΚΟΠΑΤΆΤΕΣ ΒΡΑΣΤΕΣ

ΨΕΥΤΟΣΟΥΠΑ αστραπή