Εύκολα, χωρίς αναλογίες, στις ποσότητες που θέλουμε, ανάλογα με τα υλικά που έχουμε.
Σε ένα μπολ με το πιρούνι λιώνω 3-4 αλατισμένες πατάτες που τις έχω βράσει ξεφλουδισμένες. Προσθέτω 5-6 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια, μπόλικο ψιλοκομμένο άνηθο (αν δεν έχω βάζω μαϊντανό), 2 χτυπημένα αυγά, πιπέρι.Τα ανακατεύω καλά.
Κόβω ένα φύλλο κρούστας στο μέγεθος χαρτοπετσέτας. Το διπλώνω στα τέσσερα σε τετράγωνο ή τρίγωνο ή με όποιον άλλο τρόπο γνωρίζω. Στο εσωτερικό βάζω μια κουταλιά γέμισης, βρέχω τις άκρες και τις πιέζω να κλείσουν. Τηγανίζω σε ζεστό λάδι να ροδοκοκκινίσουν. Τα ακουμπώ σε απορροφητικό χαρτί για να απομακρυνθεί η περίσσεια του λαδιού.
πίτες
πίτες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου